|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
как се сменят лагерите на пералня INDESIT WG633TX , и колко струват лагерите и уплатненията и лесно ли става смяната |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Яну. 2008 : Отправено: 09 Януари, 2008 - 14:34:11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
батицо много малко инфо за пералнята даваш. Би трябвало да се разглобява така а размера на лагера и семеринга ще видиш като я разглобиш.
|
|
Всичко записи: 442 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 09 Януари, 2008 - 18:30:32 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пералня Индезит WG633TX - помпа
Здравейте, имам някакъв проблем от вчера с тази пералня. До сега не съм сменял помпа но май натам отиват нещата. Не беше изпомпила, намерих я в състояние - със вода и пяна. Пробвах на някой програма и ту по едно време я изпомпи, но почнаха да се чуват някакви тракания от към помата. Смисъл, на която и програма да я включа за изпомпване и изплакване помпата работи - бучи си, но някак ту изпомпва ту не и нещо трака...Църкане, тракане...отворих отпреде капачката за отвора за чужди тела, няма нищо - помислих че нещо има и дрънчи ама уви..пипнах перката на помпата, движи се, пуснах я на отворен капак работи. В какво може да е проблема се чудя, има ли някакъв филтър преди нея или след помпата евентуално да не е запушено нещо или направо да взимам една от магазина че идва събота и неделя и жената че ме утепа без пералня... mitaka-bs |
|
|
Всичко записи: 8896 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 14 Септември, 2012 - 09:03:59 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"mitaka-bs" не бързай да купуваш нова. Мисля, че сам си открил проблема. Ако не се лъжа самата капачка е филтър за чужди тела. Ако без капачката работи нормално, а като я сложиш трака значи там е решението. Според мен или тя (капачката) опира в перката или при завиването и притиска чрез перката оста леко назад (там си има лек луфт) и задната перка за охлаждане на двигателя закача нещо. Огледай по-внимателно. Можеш, разбира се да стинеш и маркучите на вход и изход на помпата за да провериш за чужди тела около нея. |
|
Всичко записи: 76 : Дата на рег-ция: Авг. 2012 : Отправено: 14 Септември, 2012 - 14:44:08 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shockhead благодаря за отговора! Значи, ходих да проверя за помпа и работно време на магазина. След това се върнах , свалих я , огледах мъркучи , проходимост и за запушвания - всичко наред. И точно тръгвам да купувам , погледнах във входящия щуцер вътре една стотинка - 1 БГ Ст, клати се като клапа! Лудница..това е проблема, извадих я , монтирах помпата за 2 минути и пералнята вече пере ...
|
|
Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Дек. 2011 : Отправено: 14 Септември, 2012 - 17:02:39 |
|
|
|
|
|